Afdrukken

 

Jeugdkoor Animo is opgericht in 1983 onder leiding van Anny Kuppens en Tonnie v.d. Pas. Sinds 24 december 2013 zijn we ook een vereniging onder de naam "Jeugdkoor Animo Budel-Schoot". Inmiddels heeft het koor al verschillende dirigenten gehad. Onze huidige dirigente heet Stefanie van Dooren.

 

Het koor bestaat uit ongeveer 30 leden in de leeftijd van 6 jaar tot begin 30. Je kunt lid worden van het koor vanaf het moment dat je in groep 3 van de basisschool zit. Het koor bestaat uit zowel jongens als meisjes.

 

We repeteren iedere vrijdagavond van 19.00 tot 20.30u gerep in de kerk van Budel-Schoot.

 

Onze liedjes zijn zowel Nederlands als Engelstalig. Zo zingen we nummers van onder andere Guus Meeuwis, Nick & Simon, Coldplay, Susanne en Freek en Avicii.

 

Regelmatig heeft Jeugdkoor Animo een uitvoering bij speciale gelegenheden in de kerk zoals Kerstmis en communies, maar ook bij de Budelse Jeugdproms zijn we te horen. Zie voor een overzicht van de actuele uitvoeringen de pagina ‘Agenda’.

 

De leden van Jeugdkoor Animo houden niet alleen van zingen, maar ook van gezelligheid. Daarom gaan we jaarlijks een weekend op ‘koorkamp’. Tijdens dit weekend worden activiteiten georganiseerd rondom een centraal thema.

 

Zit je in groep 3 of hoger? Houd je van zingen en gezelligheid en lijkt het je leuk om lid te worden?
Kom dan gewoon een keer langs op vrijdagavond tijdens één van onze repetities,
stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of wordt meteen lid: Lid worden!

Een Lidmaatschap is máár 3 euro per maand!

Jeugdkoor Animo groepsfoto 2013